Tretman lica

Salon lepote Bel Corpo Beograd, Vračar, pruža uslugu higijenski tretman lica a tu je i specijalni anti-age tretman lica.

Higijenski tretman lica čisti kožu od izumrlih ćelija i viška sebuma pa je nakon ovakvog tretmana koža očišćena i hidrirana. Anti-age tretman lica redukuje nastanak bora i usporava starenje kože.

Laserska epilacija

Laserska epilacija je danas potpuno bezbolan tretman. Salon lepote Bel Corpo ima laser najnovije generacije, koji tretira sve tipove kože.

Laserska epilacija se radi na principu svetlosne terapije koja postepeno zagreva tkivo, usled čega dolazi do oštećenja ćelija odgovornih za rast dlake što za posledicu ima trajno uklanjanje dlaka.

Manikir i pedikir

O načinu života žene, najbolje govore njene ruke. Salon lepote Bel Corpo Beograd nudi kompletnu negu manikir i pedikir vaših ruku,

nogu i noktiju: Manikir, Pedikir, SPA Manikir, Nadogradnja noktiju, Korekcija i izlivanje noktiju… Koristimo jedne od najboljih brendova u Evropi – ORLY kao i Magnetic Nail.

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je inovativni tretman tela za eliminaciju masnih naslaga i celululita. Vacuslim 48 lokalizovano topi masne naslage i zateže kožu. Vidljivi rezultati posle prvog tretmana.

Masaža tela

Masaža tela je drevna terapeutska veština koja nam donosi brojne zdravstvene koristi. Masaža koju možete zakazati kod nas:

nogu i noktiju: Manikir, Pedikir, SPA Manikir, Nadogradnja noktiju, Korekcija i izlivanje noktiju… Koristimo jedne od najboljih brendova u Evropi – ORLY kao i Magnetic Nail.

Elektrostimulacija tela

Elektrostimulacija je savremena metoda kojom se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i oblikuje telo.

Elektrostimulacija princip se sastoji od stimulacije nervnih vlakana i izazivanja mišićne kontrakcije pomoću impulsa koji se prenose preko elektroda.

Mezoterapija

Mezoterapija bez igle je savremena metoda za negu lica i tela radi razbijanja masnih naslaga i depoa

celulita, gubitka težine, poboljšanja cirkulacije, podmlađivanja, hidriranja, podizanja tonusa, popunjavanja bora. Mezoterapija je veoma popularna. Mezoterapija Vračar Beograd.

Kavitacija

Kavitacija je savremena metoda kojom se smanjuje koncentracija masnog tkiva. Kavitacija se sprovodi u

seriji od nekoliko tretmana a posle kavitacija tretmana potrebno je uraditi nekoliko limfnih drenaža kako bi se razbijene masne ćelije što lakše izbacile iz organizma. Kavitacija Vračar Beograd!

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting (RTL) je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za

uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Veoma popularno u svetu.

TOP