O NAMA

Bel Corpo kozmetički salon

Kozmetički salon Bel Corpo, Vračar, Beograd, nalazi se u Katanićevoj ulici br.12 u Beogradu. Lokacija je smeštena u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, tačno preko puta Višeg suda.

Kozmetički salon Bel Corpo Vračar, Beograd

Salon lepote Bel Corpo je oaza mira, koji svojim klijentima ispunjava zahteve i želje uz visok nivo kvaliteta i usluge. Pomažemo vam da dostignete svoje ciljeve u pogledu vaše lepote i zdravlja pomoću najnovijih metoda za negu tela i lica.

U Salonu lepote Bel Corpo, svoje telo možete savršeno oblikovati, osloboditi se dosadnog i upornog celulita i viška masnih naslaga uz pomoć sledećih usluga: anticelulit masaža, maderoterapija, radiotalasni lifting tela, elektrostimulacija,ultrazvuk, mezoporacija (mezoterapija bez igle), kavitacija ili vakuum terapija.  Da bi se postigli najbolji rezultati, najčešće je potrebno kombinovati više tehnika, a u dogovoru sa vama, napravićemo vam paket baš po vašoj meri i učiniti da ponovo u ogledalu zavolite svoje telo. Zbog toga se i zovemo Bel Corpo (Lepo Telo)!

Ako želite da se trajno oslobodite dlačica, uradite to najefikasnije, najjednostavnije i najmanje bolno. Trajna laserska epilacija najsavremenijom tehnologijom bezbolnog uklanjanja dlaka je uvek pravo rešenje. Posedujemo laser  najnovije generacije, koji tretira čak i najtamniju kožu.

kozmeticki salon

Veoma tražene usluge u našem salonu su i  tretmani lica kao i mnogobrojni anti-age tretmani, koji su pažljivo kreirani, pomoću vrhunske kozmetike Mesmerie. Ukoliko ste više za prirodan – organski pristup, naše profesionalno i ljubazno osoblje ponudiće vam organske tretmane grčkom prirodnom kozmetikom Macrovita. Tu smo da odgovorimo na sve vaše želje i potrebe i da vam preporučimo proizvode za kućnu negu lica i tela.

Salon lepote Bel Corpo nudi i različite vrste masaža:  relax masaža za relaksaciju celog tela, terapeutska masaža za bolna stanja ili rešavanje problema celulita.

U salonu Bel Corpo možete dobiti i tretmane kao što su: estetski pedikirmanikirojačavanje noktijuizlivanje noktiju ili jednostavno, možete samo tražiti samo gel lak. 

Kako u našem salonu brinemo o vašem zdravlju, tako smo se opredelili da usluge manikira i pedikira radimo isključivo sa američkim brendom ORLY, bez štetnih sastojaka, koji je veganski i izuzetno čuva i neguje vaše nokte. Dokaz tome je da je potpuno bezbedan za trudnice i decu!

Zakažite termin za uslugu koju želite ili dođite na besplatne konsultacije.

KORISNI LINKOVI

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.
Pogledajte kako izgleda naš salon lepote: YOUTUBE KANAL BEL CORPO

Koristan link: MEZOTERAPIJA

Koristan link: KAVITACIJA
Koristan link: VAKUUM TERAPIJA
Koristan link: CENOVNIK

Postanite naš klijent, dođite u Bel Corpo salon lepote Beograd. Na trenutak zaboravite na svakodnevnicu, brige i žurbu, pozovite, zakažite i zaboravite na sve druge! Mi smo tu samo za vas!

TOP