O NAMA

Bel Corpo kozmetički salon

Kozmetički salon Bel Corpo, Vračar, Beograd, nalazi se u Katanićevoj ulici br.12 u Beogradu. Lokacija je smeštena u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, tačno preko puta Višeg suda.

Kozmetički salon Bel Corpo Vračar, Beograd

U  prijatnom ambijentu očekuje vas izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje. Ono će izaći u susret svim Vašim željama i učiniti sve da se opustite i izađete iz salona zadovoljne svojim novih izgledom i pune samopouzdanja.

U Salonu lepote Bel Corpo, svoje telo možete savršeno oblikovati. Oslobodite se dosadnog i upornog celulita i viška masnih naslaga uz pomoć sledećih usluga: anticelulit masaža, maderoterapija, radiotalasni lifting telaelektrostimulacija,ultrazvukmezoporacija (mezoterapija bez igle)kavitacija ili vakuum terapija. Zbog toga se i zovemo Bel Corpo (Lepo Telo)!

Ako želite da se trajno oslobodite dlačica, uradite to najefikasnije, najjednostavnije i najmanje bolno. Trajna laserska epilacija najsavremenijom tehnologijom bezbolnog uklanjanja dlaka je uvek pravo rešenje. Posedujemo laser  najnovije generacije, koji tretira čak i najtamniju kožu.

kozmeticki salon

Veoma tražene usluge u našem salonu su i  tretmani licaanti-age tretmani kao i nadogradnja trepavica. Možete birati da li želite guste i duge trepavice. Možete tražiti kozmetičarki da Vam uradi Ruski volumen ili bi možda želele da budu prirodnije i tražiti metodu nadogradnje svilenih trepavica jedan na jedan (1:1).

Ako na poslu previše sedite, imate bolove u leđima ili ste jednostavno napeti, opustiće vas masaža. Ona može biti relax masaža celog tela, parcijalna masaža ili masaža stopala. Kozmetički salon

U salonu Bel Corpo možete uživati u profesionalnim tretmanima kao što su: estetski pedikir, manikirnadogradnja noktijuojačavanje noktijuizlivanje noktiju. Ili jednostavno, možete samo tražiti samo gel lak. Koristimo nabolje brendove: ORLY i MAGNETIC. Kozmetički salon

Salon lepote Bel Corpo uvek može da se pobrine za Vašu lepotu u svakoj prilici: ako imate svečanu večeru, venčanje, maturu ili proslavu firme, samo nas pozovite! Čekamo Vas!

KORISNI LINKOVI

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.
Pogledajte kako izgleda naš salon lepote: YOUTUBE KANAL BEL CORPO

Koristan link: MEZOTERAPIJA

Koristan link: KAVITACIJA
Koristan link: VAKUUM TERAPIJA
Koristan link: CENOVNIK

Postanite naš klijent, dođite u Bel Corpo salon lepote Beograd. Na trenutak zaboravite na svakodnevnicu, brige i žurbu, pozovite, zakažite i zaboravite na sve druge! Mi smo tu samo za vas!

TOP