TRETMAN LICA

TRETMAN LICA - ZAŠTO JE BITAN?

Higijenski tretman lica je prvi i osnovni tretman nege lica. Higijenskim tretmanom lica  našu kožu oslobodađamo izumrlih ćelija i pročišćavamo pore, i sprovodi se kod svih tipova kože.

Preporučljivo je da higijenski tretman lica radimo jednom mesečno, jer je koža svakodnevno izložena štetnim uticajima spoljne sredine (smog, duvanski dim, prašina), pa na ovaj način našu kožu oslobađamo suvišnog sebuma, podstičemo njenu mikrocirkulaciju kao i proizvodnju novog kolagena i elastina koji su zaslužni za čvrstinu i elastičnost kože.

ŠTA PODRAZUMEVA HIGIJENSKI TRETMAN LICA I KOJA JE CENA?

Higijenski tretman lica  u našem salonu podrazumeva: skidanje viškova sa kože lice mlekom i tonikom ili organskom penom za lice, prirodne kozmetike Macrovita. Nakon što smo uklonili šminku i sve ostale kozmetičke preparate koje smo naneli na kožu, radimo piling lica. Piling možemo raditi ručno, pomoću pilinga za lice, ili mehanički (mikrodermoabrazja), kako bi uklonili mrtve želije sa kože i da bi koža dobila lepši i ujednačen ten.

Sledeći korak u tretmanu lica je otvaranje pora, koje se radi termo maskom ili enzimima za kožu. Zatim sledi komedoekspresija (ceđenje bubuljica). Posle ceđenja, potrebno je naneti masku prema tipu kože kako bi se koža nagranila i umirila, nakon čega sledi masaža lica, odnosno limfna drenaža.

Kao poslednji korak, nanosimo serume i kreme, prema tipu vaše kože, konstantno masirajući, poboljšavajući periferifernu cirkulaciju. Time se bioaktivne supstance ubacuju u dublje slojeve kože i ubrzava se resorpcija istih.

Na kraju svakog tretmana, uvek dobijate savete o daljem procesu kućne nege i preporuke za koriščenje preparata za negu kože.

U ovim tretmanima koristimo visokokvalitetnu kozmetiku Mesmerie, Inspira Med, Arkana, Dr.Rimpler, a za organske tretmane lica, prirodnu grčku kozmetiku Macrovita, na bazi organski gajenog maslinovog i arganovog ulja sa ostrva Krit.

KADA I KOLIKO ČESTO SE RADI TRETMAN LICA?

Higijenski tretman lica može se raditi samostalno a isto tako odlična je priprema za druge tretmane lica. Naša koža može maksimalno iskoristiti aktivne sipstance samo ukoliko je adekvatno pripremljena i ako su čiste pore. Tada su efekti budućih tretmana najbolji. Najbolji primeri kombinacije sa drugim procedurama su mezoporacija, kiseonik tretman. Higijenski tretman lica u zavisnosti od stanja i tipa kože, može se raditi jednom mesečno.

Macrovita grčka prirodna kozmetika sa tradicijom od preko 35 godina se koristi za tretmane lica u našem salonu lepote.

Kreme za lice Macrovita i cena svake od njih možete videti ovde.

Cena tretmana lica nalazi se na stranici Cenovnik.

MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA

Masaže su deo svakog tretmana, koje klijenti najviše vole kojim se relaksira i koža i psiha. Ovaj tretman se može po želji klijenta obogatiti i aromatičnim uljima, što dodatno utiče na opuštanje i relaksaciju. Nakon tretmana osećaćete se maksimalno opušteno i rasterećeno, sa nežnom i nahranjenom kožom.

MEZOTERAPIJA BEZ IGALA – MEZOPORACIJA

Mezoterapija bez igala (mezoporacija) je  neinvanzivna procedura, za razliku od mezoterapije iglom, kojom se aplikuju aktivne supstance duboko u slojeve kože i potkožno tkivo.

Na ovaj način dopremamo hranljive supstance kako bi poboljšali cirkulaciju krvi i limfnu drenažu. U zavisnosti od potrebe Vaše kože, razlikuju se  aktivne supstance koje apliciramo. Mezoterapija bez igle je idealna metoda koja se koristi i kod osetljivih koža.

MEZOTERAPIJA BEZ IGALE SE PREPORUČUJE ZA:

Postizanje svežeg izgleda i hidrataciju, eliminisanje posledica preteranog izlaganja suncu, neadekvatne nege kože, popravljanje tonusa kože kao i ublažavanje podočnjaka i bora. Preporučuje se serija od 4 do 6 tretmana u razmaku od deset dana. Tretman mezoporacije može se uraditi i kada želimo da osvežimo lice pred neki važan događaj.

Benefiti mezoterapije bez igala:

  • Anti-Age tretman lica za podmlađivanje i kompletnu revitalizaciju kože lica
  • Smanjuje bore i usporava starenje kože
  • Tretman je potpuno bezbolan i bezbedan, tonira kožu, hidrira,
  • Nema otoka, podliva ni crvenila
  • Sve aktivne materije se unose ravnomerno u kožu.

MIKRODERMOABRAZIJA – DIJAMANTSKI PILING

Mikrodermoabrazija je vrsta aparaturnog mehaničkog pilinga, gde se pomoću dijamantskih nastavaka uklanja površinski sloj epiderma. Mikrodermoabrazija poboljšava tekstruru i izgled kože i možemo je raditi u razmaku od 7 dana. Ovo je prijatna metoda, kojom se finim, specijalniim dijamantskim nastavcima, poboljšava tekstura zadebljale kože i popravlja njen izgled. Mikrodermoabrazijom postižemo takođe i idealnu pripremu kože za ostale tretmane, jer poboljšava njihov efekat. Koristi se za korekciju sitnih bora, površnih ožiljaka, blagih hiperpigmentacija. Mikrodermoabraziju koristimo takođe i kao pripremni tretman pre mezoporacije.

MADEROTERAPIJA LICA

Maderoterapija lica (facijalna maderoterapija) ima efekat podmlađivanja zato što aktivira proizvodnju elastina i kolegana i tonira kožu.
To je veoma popularna i tražena tehnika masaže u našem salonu. Jedan kompletan tretman maderoterapije lica traje oko 40 minuta. Promene u tonusu i svežini kože primećuju se već nakon drugog tretmana. Za dugotrajne rezultate stučnjaci preporučuju 15 tretmana.

Maderoterapiju lica započinjemo masažom koja omogućava da se pripremi koža i uklone akumulirane masti i nečistoće. Maderoterapija lica oblikuje jagodice i donju vilicu, eliminiše fine linije bora kao i konturu usana. Kao poseban efekat izdvaja se eliminisanje podbradka, zato što je do sada to u nekim slučajevima bilo moguće jedino estetskim zahvatima. Pored toga, maderoterapija lica stimuliše izbacivanje viška tečnosti koja se posebno manifestuje u „kesicama“ ispod očiju.

ZAŠTO JE MADEROTERAPIJA LICA TOLIKO POPULARNA?

Zato što je to tretman lica za učvšćavanje, podsticanje proizvodnje kolagena i elastina, kao i kod poboljšanja cirkulacije i tonusa kože lica. Ona eliminiše nadutost, izbacuje toksine.

KAKO SE RADI MADEROTERAPIJA LICA?

Maderoterapija lica je ritual koji u sebi sadrži elemente anti-age masaže lica, refleksoterapije i limfne drenaže! Ovaj tretman savršen je za osveženje kože lica i vrata i ostavlja snažan antistres efekat na ceo organizam.

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.
Pogledajte kako izgleda naš salon lepote: YOUTUBE KANAL BEL CORPO

Koristan link: PRIRODNE KREME ZA LICE
Koristan link: RADIOTALASNI LIFTING LICA

Koristan link: LASERSKA EPILACIJA
Koristan link: TRETMAN LICA CENA

Ocenite nas na Google i kvalifikujte se za nagradu!

TOP