SPA TRETMANI

ŠTA JE TO SPA DAN BEL CORPO?

Osećate nedostatak energije i svakodnevni umor? Vaša koža je suva i bez sjaja? Onda je pravo vreme da sebi priuštite SPA tretman.

SPA dan u salonu lepote Bel Corpo predstavlja tročasovno vrhunsko opuštanje koje sadrži nekoliko različitih tretmana lica i tela na način da predstavljaju idealnu kombinaciju za odmor, opuštanje i relaksaciju. U okviru ove usluge, uživaćete u sledećim tretmanima:

  • Relax masaža u
  • Piling tela
  • Polutretman lica
  • SPA manikir (ili pedikir)
spa tretman beograd

Tretman počinjemo tako što prvo nanosimo piling koji u svom sastavu ima mineralne soli, hladno presovana ulja, etarska ulja, cimet i vitamin E, kojim ćemo ukloniti odumrle ćelije sa kože, nakon čega ćemo nastaviti sa relax masažom specijalnim Renergique uljima, bogatim vitaminom A i beta karotenom, koje podmlađuje kožu, čini je jedrom i zdravom. Ulja imaju snažan detoks efekat i čiste kožu od nagomilanih toksina, što će Vam pružiti potpunu harmonizaciju uma i tela i dati osećaj potpunog zadovoljstva i bezbrižnosti.

Polutretman lica prilagođavamo svakom klijentu posebno, u zavisnosti od vrste kože. Ceo tretman završavamo sa SPA manikirom ili pedikirom, po Vašoj želji.

KOME SE PREPORUČUJU SPA TRETMANI ?

On je namenjen svim klijentima koji se svakodnevno bore sa stresom kako bi ih ispunio novom energijom i snagom. Takođe je namenjen je svima koji žele nekoliko sati uživanja, kojima je potreban odmor kako bi uneli harmoniju u svoje telo i um.

Naš SPA dan takođe može biti idealan poklon voljenoj osobi.

KOLIKO TRAJE CEO SPA TRETMAN ?

Ceo tretman u salonu lepote Bel Corpo traje oko 3 časa. Za to vreme, ljubazno osoblje salona učiniće sve kako biste se osećali prelepo.

Maser sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom učiniće da se osećate „kao novi“ po završetku tretmana.

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.
Pogledajte kako izgleda tretman u našem salonu lepote: YOUTUBE KANAL BEL CORPO

Koristan link: MASAŽA TELA

Koristan link: LASERSKA EPILACIJA
Koristan link: MEZOTERAPIJA
Koristan link: CENOVNIK

TOP