MANIKIR I PEDIKIR GEL LAK

Ako želite da imate lepe, jake i zdrave nokte, onda je salon lepote Bel Corpo Vračar najbolji izbor. Mi nudimo vrhunski kvalitet manikir usluga: gel lak, nadogradnja noktiju, izlivanje noktiju, french…

MANIKIR (GEL LAK, OJAČAVANJE NOKTIJU, IZLIVANJE NOKTIJU)

U zavisnosti od toga da li je Vaša nokatna ploča meka, tvrda ili listajuća, potrebna joj je odgovarajuća nega. Kozmetički salon Bel Corpo Vam nudi idealno manikir rešenje za sve tipove noktiju.

Kao i nega samih ruku, veoma je bitna i nega noktiju i zanoktica. U salonu lepote Bel Corpo, koristimo proizvode koji su najzdraviji na tržištu, zato što su pre svega NON TOXIC (netoksični) a to znači da gelovi ne sadrže štetne sastojke.

manikir vračar

Sam manikir tretman počinje tako što najpre uklonimo lak za nokte, ukoliko postoji, zatim potopimo jednu šaku u vodu sa sredstvom za omekšavanje zanoktica, dok na šaci druge ruke obrađujemo slobodnu ivicu nokta (oblikovanje, poliranje). Kožicu oko noktuju (zanoktice) poguramo ili isečemo (po želji klijenta), ali naš savet je da se zanoktice nikada ne seku.

Naša preporuka je da se uradi i dodatna manikir nega ruku, koja podrazumeva parafinsko pakovanje ili nanošenje hidrantne kreme uz blage pokrete masaže. Nakon klasičnog manikira nanosimo klasičan lak za nokte po želji klijenta ili pristupamo nanošenju gel laka.

GEL LAK - ORLY VEGANSKI GEL LAK

U salonu lepote Bel Corpo za manikir tretman koristi se isključivo brend ORLY.

Zašto smo izabrali ORLY?

ORLY Gel FX trajni lak ne sadrži štetne sastojke i ovaj proizvod namenjen je ženama koje nemaju dovoljno vremena ali ipak žele da svoje nokte sačuvaju od previše turpijanja i oštećenja. Sa ORLY Gel FX trajnim lakom, nokti postaju vidljivo jači već nakon nekoliko nanošenja, postojani su, ne krzaju se a ono što ovaj trajni lak izdvaja od ostalih jeste to što sadrži vitamin A, E i pro-vitamin B5.

Kada jednom osetite gel lak na svojim noktima, više mu nećete odoleti. Zaboravite svakodnevno lakiranje noktiju i uštedite sebi vreme. Vaši nokti će izgledati tanko, prirodno, bez agresivnog turpijanja koje oštećuje nokatnu ploču. Ukoliko želite da dodatno ojačate i zaštitite Vaše prirodne nokte, možete izabrati da Vam nakon nanošenja Prajmera, prvo nanesemo ORLY Gel FX BODYGUARD u jednom sloju, a nakon toga gel lak i završni Topcoat. BODYGUARD je infuzija za nokte za Vitaminima A i E i Pro Vitaminom B5, koji pomažu da nokat raste zdravo.

Gel lak je na rukama postojan do 10 dana, ali ukoliko želite da uradite Ojačavanje noktiju, oni će trajati na Vašim rukama do 4 nedelje.

U salonu lepote Bel Corpo, za tehniku ojačavanje noktiju, koristimo ORLY BUILDER in a bottle, a prilikom korekcije, turpijanje je minimalno.

IZLIVANJE NOKTIJU

Manikir izlivanje noktiju započinje obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim stavljamo šablon ispod nokatne ploče kao kalup na koji će se gel izliti. U ovoj proceduri nokti se izlivaju jedan po jedan da ne bi došlo do razlivanja gela. Kada se uradi izlivanje noktiju krećemo sa definisanjem oblika po želji klijenta. Nakon dobijanja željenog oblika nokta, nanosimo drugi sloj ORLY BUILDER in a bottle i nakon toga pristupamo nanošenju boje, u dva sloja. Izlivanje noktiju završavamo tako što na kraju nanosimo ORLY Gel FX vitaminsku infuziju Topcoat.

NADOGRADNJA NOKTIJU

Kod određenog broja žena i u specifičnim situacijama za održavanje noktiju nije dovoljan običan manikir. Usled izloženosti ruku, a pre svega noktiju, različitim klimatskim, hemijskim i mehaničkim uticajima, nokti postaju slabi i gube na svom kvalitetu. Jedno od najrasprostranjenijih rešenja za takve probleme je nadogradnja noktiju.

Pre svakog tretmana nadogradnja noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru, ukoliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija.

Manikir nadogradnja noktiju započinje obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim biramo tipsu (veštački nokat) prema veličini nokta. Kada to završimo počinjemo sa lepljenjem tipsi i pravljenjem oblika kakav klijent želi. Potom nanosimo prvi sloj gela koji sušimo u UV lampi, zatim drugi sloj. Nakon toga, možemo izabrati boju gel laka, koju nanosimo u dva sloja i na kraju nanostimo ORLY Gel FX vitaminsku infuziju Topcoat.

MANIKIR CENA

Cena manikir tretmana u zavisnosti od izbora usluge može se videti ovde.

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici i Instagram stranici.
Pogledajte kako izgleda tretman u našem salonu lepote: YOUTUBE KANAL BEL CORPO

Koristan link: PEDIKIR
Koristan link: MADEROTERAPIJA
Koristan link: TRETMAN LICA
Koristan link: CENOVNIK

Zakažite termin za svoj tretman, uživajte i posmatrajte rezultate! Nadogradnja noktiju je veoma efikasna uz Bel Corpo, Manikir Salon lepote Vračar, Beograd. Čekamo Vas!

TOP