MEZOTERAPIJA TELA

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Mezoterapija bez igle /no needle/, često nazvana virtuelna mezoterapija, je trenutno najpopularnija alternativa mezoterapiji u kojoj se upotrebljavaju injekcije. To je metoda za negu lica i tela kojom je omogućeno ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije. Ima isti efekat kao i obična mezoterapija, ali ovde nema bola, otoka i bezbedna je.

mezoterapija

Neinvazivna mezoterapija, odnosno mezoterapija bez igle, omogućava apsorpciju materija koje nanosimo na kožu poput hijaluronske kiseline, kofeina, zelenog čaja i kolagena i do 90%. Na ovaj način se koži direktno usmeravaju supstance neophodne za njeno lečenje, negu i bolje funkcionisanje.

PREDNOSTI MEZOPORACIJE:

  • neinvazivna je i potpuno je bezbolna,
  • nema podliva, modrica ni otoka, niti potrebe za anesteticima,
  • nema rizika od infekcije,
  • aktivne supstance se unose ravnomerno u kožu

Mezoterapija bez igle se primenjuje kao uspešan tretman za rešavanje celulita, lokalizovanih masnih naslaga, smanjenje obima, zatezanje opuštene kože i posledica starenja kože. Kada se radi tretman, on se radi po regijama:

  • regija ramenog pojasa i nadlakta
  • regija stomaka i pojasa
  • regija zadnjice, butina i potkolenica

Ovaj tretman se veoma često kombinuje sa drugim metodama za smanjenje celulita, kao što su: elektrostimulacija i kavitacija. Pravilnim kombinovanjem ovih tretmana postižu se odlični rezultati u otklanjanju masnih naslaga i celulita.

KOJE SU KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN MEZOPORACIJE?

Kontraindikacije mezoterapije su: epilepsija, pacemaker, maligni tumori, tromboza, tromboflebitis, autoimuna oboljenja, poremećaj u zgrušavanju krvi, trudnoća, diabetes melitus, bakterijske infekcije kože.

Pozovite nas da zakažemo besplatan pregled, na kome ćemo sagledati situaciju i predložiti tretman ili kombinaciju tretmana.
Zakazivanja na telefon 063/10-11-955 ili 011/344-16-85 ili preko popunjavanja obrasca za zakazivanje.

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.

Pogledajte kako izgleda tretman u našem salonu lepote: YOUTUBE KANAL BEL CORPO


Koristan link: ANTICELULIT MASAŽA

Koristan link: KAVITACIJA

Koristan link: MADEROTERAPIJA

Koristan link: CENOVNIK

Zakažite termin za svoj tretman, uživajte i posmatrajte rezultate! Čekamo Vas! Vaš Bel Corpo tim, Beograd, Vračar!

TOP