MASAŽA TELA

MASAŽA TELA

Relax masaža je drevna terapeutska veština donosi nam brojne zdravstvene koristi. Neke od njih su: opuštanje celog tela, ubrzavanje cirkulacije, smanjenje bolova u mišićima, detoksikacija organizma, poboljšanje sna, smanjenje stresa, poboljšanje varenja, regulacija krvnog pritiska, zatezanje kože, smanjenje celulita, poboljšanje koncentracije, jačanje imuniteta.

Ona povećava cirkulaciju krvi u telu, što znači da donosi više kiseonika, a odnosi štetne materije iz ćelija organizma. Takođe može pomoći bolnim mišićima i zglobovima, povećati gibkost kože i tela. Možemo slobodno reći da je ona preventivna metoda protiv nakupljanja stresa.

Mišići ispunjeni kiseonikom i relaksirani od ruku terapeuta, zahvalno će vam “odgovoriti” smanjenom napetošću, a vaše telo će uživati u novoj količini zdrave energije. Sve to zajedno će Vas  učiniti manje umornima i spremnima za nove poslovne i druge obaveze. Veoma dobro deluje na naše raspoloženje i uopšte, na naše zdravlja, jer nas osobađa napetosti i bola.

U našem salonu lepote možete zakazati masaže koje su namenjene opuštanju, otklanjanju bolova, problema kod sportskih povreda ili uklanjanju celulita:

  • Relax masaža
  • Sportska masaža
  • Terapeutska masaža
  • Anticelulit masaža
  • Antistres masaža
  • Antibol terapeutske masaže
  • Masaža stopala
  • MADEROTERAPIJA ili masaža oklagijama.

RELAX MASAŽA

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaza kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa. Može se raditi relax ili parcijalna relax masaza pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica). Tokom tretmana se koristi Renergique Anti-Stress Relax ulje za masažu tela, koji je osmišljen samo za Vaša istančana čula i maksimalan terapeutski efekat.

Umetnost pokreta sjedinjena sa jedinstvenim aromaterapijskim doživljajem vodi Vas u carstvo mašte i snova.

SPORTSKA MASAŽA

Ovo je vrsta masaže u kojoj se upotrebljavaju specijalni zahvati koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći. Omogućava i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnosti.

Indikovana je kao neophodna kod svih sportova i svih sportista. Zato je potrebno u svim programima za treniranje pojedinih sportista ili grupa, racionalno i kontinuirano primeniti i upotrebu masaže. Tokom masaza tretmana se koristi Renergique Warm Up – Thermo ulje za masažu tela, koji je osmišljen samo za Vaša istančana čula i maksimalan terapeutski efekat.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska masaza leđa predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.

Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišićno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.

Ona je pak veoma delotvorna kod osoba koje zbog posla provode dosta vremena ispred računara, pa osećaju ukočenost vrata i ramena. Nakon samo jedne masaže osetićete poboljšanje u smislu smanjenja ukočenosti gore pomenutog dela tela. Tokom tretmana se koristi Renergique New Energy ulje za masažu tela, koji je osmišljen samo za Vaša istančana čula i maksimalan terapeutski efekat.

ANTICELULIT MASAŽA

Celulit se nalazi neposredno ispod kože u vezivnom tkivu, između ćelija, krvnih sudova i limfnih puteva. Ove naslage vremenom vrše pritisak na zdravo tkivo, zagušuju ga i nedozvoljavaju normalnu i redovnu razmenu materija. Celulit ume da bude veoma uporan a jedna od najdelotvornijih metoda borbe protiv njega su anticelulit masaže. Ona osim što je delotvorna kod otklanjanja celulita, blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije i zatezanje kože.

Ona predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama, čime se telo definiše, noge se izdužuju i smanjuje se obim butina i zadnjice, razbijaju se nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita. Tokom tretmana se koristi Renergique Aromacomplex ulje za masažu tela, koji je osmišljen samo za Vaša istančana čula i maksimalan terapeutski efekat.

Zahvaljujući svom izuzetnom bioaktivnom sastavu aromaterapijskoj kombinaciji cimeta, limuna, kleke, pomorandže, limunove trave i uljanom ekstraktu bršljena i ruzmarina, pospešuje se eliminacija celulita iz potkožnog sloja putem limfotoka. Ova izuzetna formula čini kožu elastičnom, gipkom i zategnutom. Ulje se koriste za manuelnu anticelulit masažu.

ANTISTRES MASAŽA

Kod ove vrste masaže koriste se tehnike koje će dati najbolje efekte u ublažavanju tegoba izazvanih stresom i lošim životnim navikama. Dovodi do eliminacije otrova iz organizma, postizanju relaksacije i boljeg raspoloženja. Tokom tretmana se koristi Macrovita Olivelia antistes ulje za masažu tela, na bazi maslinovog ulja i avokada, koje čini masiranje prijatnijim i opuštajućim iskustvom, dok istovremeno pruža koži hranjive sastojke. Na ovaj način se postiže i maksimalan terapeutski efekat.

MADEROTERAPIJA ILI MASAŽA OKLAGIJAMA

Maderoterapija ili masaza oklagijama je oblik anticelulit masaže koji je postao veoma popularan u poslednje vreme a koji se izvodi specijalno dizajniranim oklagijama. Cilj ove tehnike je stimulacija limfne drenaže, čime se postiže kompletna detoksikacija i relaksacija celog organizma kao i eliminacija upornog celulita na nogama i bedrima!

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.

Pogledajte masažu oklagijama na našem YouTube kanalu.


Koristan link: BUTERI ZA TELO
Koristan link: MADEROTERAPIJA

Koristan link: TRETMAN LICA
Koristan link: KAVITACIJA
Koristan link: CENOVNIK

Maseri sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom učiniće da se osećate „kao novi“ po završetku tretmana.

TOP