ELEKTROSTIMULACIJA TELA

ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija tela je savremena metoda kojom se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši limfna drenaža i oblikovanje tela.

elektrostimulacija

Elektrostimulacija se sastoji od stimulacije nervnih vlakana i izazivanja mišićne kontrakcije pomoću električnih impulsa koji se prenose preko elektroda. Dejstvom specifičnih stuja, mišići se podstiču na rad i time se povećava energetska potrošnja, najpre u njima, a nakon toga iz okolnih masnih naslaga što poboljšava opšti tonus tela.

Kontrahovanje mišića ovom niskofrekvetnom strujom je potpuno bezbolno, bez izazivanja ikakvih neprijatnosti u toku tretmana.

U estetici, ona se može koristiti kod:

  • Anticelulit programa
  • Smanjivanja gojaznosti
  • Poboljšanja cirkulacije
  • Zatezanja tela i oblikovanja mišićne strukture.

Elektrostimulacija kao tretman ima prednost u tome što se njome može delovati na najkritičnije delove tela za stvaranje masnih naslaga, kao što su stomak, zadnjice, butine i bokovi. Ukoliko kod klijenta postoji problem zadržavanja vode u organizmu, uključujemo i program limfna drenaža.

Limfna drenaža je veoma delotvorna metoda uz pomoć koje se poboljšava mikrocikrulacija i stimulacija metabolizma, uz pomoć koje rešavate problem teških i otečenih nogu, poboljšavate limfnu i vensku cirkulaciju. Veoma je efikasna kao prateći tretman prilikom tretiranja regija koje su zahvaćene celulitom.

Elektrostimulacija tela se može primenjivati kao samostalna procedura ili u kombinaciji sa nekim drugim tretmanom, u vidu paketa.

Serijom tretmana elektrostimulacija ili odabirom nekog od paketa tretmana, koji najviše odgovara Vašem telu, postižu se efektni rezultati u redukciji celulita, pospešivanju cirkulacije krvi i limfe i toniziranju mišića.

Da bi se došlo do željenih rezultata, preporučuje se serija od 10-15 tretmana, što se određuje individualno na kontrolnom pregledu. Ukoliko je potrebno ponoviti seriju, neophodna je pauza od nekoliko dana.

KORISNI LINKOVI

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.

Koristan link: MEZOTERAPIJA
Koristan link: KAVITACIJA
Koristan link: VAKUUM TERAPIJA
Koristan link: CENOVNIK

Zakažite termin za svoj besplatan pregled i konsultacije. 

TOP