EPILACIJA - PRIPREMA

PRIPREMA ZA EPILACIJU

NA ŠTA TREBA MISLITI PRE TRETMANA LASERSKE EPILACIJE?

Pre laserske epilacije regiju koja se tretira ne treba izlagati UV zracima. Dakle, treba odustati od sunčanja i solarijuma jer su mnogo bolji efekti kad koža nije osunčana. Dlačice treba ukloniti 24 h pre tretmana, ali nikako voskom, već samo brijanjem. U slučaju uklanjanja voskom mora se dozvoliti rast dlačica u periodu od najmanje mesec dana.

epilacija priprema

Takođe, pre epilacija tretmana se ne preporučuje da idete na tretmane potamnjivanja tela kao ni korišćenje krema za potamnjivanje. Korišćenje ovakvih sredstava može dovesti do bojenja kako kože tako i dlake, tako da koža postaje preplanula a dlake pocrvene ili posvetle. Kada se boja sa kože ispere, crvena boja na dlakama se zadržava što predstavlja problem kod laserske epilacije jer laser ne prepoznaje crveni pigment.

Pre dolaska na epilacija tretman uradite piling regije koja se tretira. Jer, što je koža čistija to su i efekti bolji. Uklanjanjem istrošenih epitelnih ćelija sa površine kože, obezbeđujete maksimalan prolazak svetlosnog snopa u kožu a samim tim i bolji rezulatat tretmana!  Piling tretman možete uraditi i kod nas u salonu lepote, samo je neophodno da se to i istakne.


KAKO POSTIĆI DA ŠTO VIŠE DLAČICA BUDE U FAZI KOJA NAM JE POTREBNA?

Laserska epilacija je efikasnija ukoliko se željena regija obrije par puta pre tretmana, jer na taj način dovodimo dlake u fazu rasta. Ukoliko je koža već brijana, onda je potrebno samo doći 10-15 sati nakon brijanja. Ukoliko je depilirana, obrijati željenu regiju par puta, pa tek onda doći na epilacija tretman.

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.
Pogledajte masažu oklagijama na našem YouTube kanalu.

Koristan link: EPILACIJA REZULTATI
Koristan link: LASERSKA EPILACIJA
Koristan link: EPILACIJA ISKUSTVA
Koristan link: CENOVNIK

Zakažite termin za svoj tretman, uživajte i posmatrajte rezultate koje će vam doneti laserska epilacija! Salon lepote Bel Corpo iz Beograda, svaki 6. tretman daje GRATIS!!!

Čekamo Vas,
Vaš Bel Corpo tim!

TOP