EPILACIJA ISKUSTVA

KAKVA SU LASERSKA EPILACIJA ISKUSTVA NAŠIH KLIJENATA?

Laserska epilacija je tretman koji je u poslednje vreme masovno prihvaćen od strane klijenata. Činjenica je da postaje sve dostupniji pristup uklanjanja dlačica običnim ljudima. Širom sveta, sve više žena i muškaraca se odlučuje na lasersko uklanjanje dlačica kako bi sprečili muke koje uzrokuju brijanje i depilacija.

laserska epilacija

Anketa pokazuje da je preko 99% korisnika ocenilo najvišom ocenom rezultat koji postiže laserska epilacija. Takođe, isti procenat klijenata je odgovorio da je laserska epilacija bezbolan tretman koji će preporučiti dalje svojim prijateljima.

Sa druge strane, naša iskustva govore da je laserska epilacija jedna od najtraženijih usluga u našem salonu koja za rezultat ima veliki broj zadovoljnih klijenata koji se kasnije vraćaju.

KOJI EFEKAT SE MOŽE OČEKIVATI?

Koren dlačice se trajno oštećuje usled delovanja laserskog zraka. Kod najvećeg broja osoba svetle kože i sa tamnim dlačicama rezultat je izvanredan. Već nakon 2 tretmana trajno nestane više od 60% ukupne količine dlačica. Na dlačice koje su u fazi mirovanja tretman ne utiče i te dlačice se moraju tretirati sledeći put. Rezultat može biti različit na različitičm delovima tela i može varirati u zavisnosti od starosnog doba osobe i hormonskog stanja. Koreni dlačica koji su uništeni se ne obnavljaju.

DA LI JE LASERSKA SVETLOST OPASNA?

Laserski svetlosni impulsi su veoma jaki, zbog čega i pacijent i terapeut imaju zaštitne naočare koje filtriraju intenzivnu pulsnu svetlost. Dakle, u kontrolisanom okruženju laserska svetlost je apsolutno bezopasna.

Pogledajte komentare na našoj Facebook stranici.
Pogledajte masažu oklagijama na našem YouTube kanalu.

Koristan link: LASERSKA EPILACIJA
Koristan link: EPILACIJA PRIPREMA
Koristan link: EPILACIJA REZULTATI
Koristan link: CENOVNIK

Zakažite termin za svoj tretman, uživajte i posmatrajte rezultate koje će vam doneti #laserska epilacija! Salon lepote Bel Corpo iz Beograda, svaki 6. tretman daje GRATIS!!!

TOP